Keresés az oldalon:

Támogatóink

Honlapkészítés, weboldal programozás kedvező áron


Ajánlat

küldje el egy barátjának (ismerősének)
üzenetküldés az ajánlatkérőnek
Az ajánlatkérő további feladott ajánlatkérései

Bútorok beszerzése pályázat

Látogatók: 169
Ajánlatkérő: Szerkesztöség « « hirdető adatai
Ajánlatkés kezdete: 2018-08-31
Max. ár: Nincs

Részletek:
Bútorok beszerzése MÁV Szolgáltató Központ Zrt. részére

Tisztelt Gazdasági Szereplők!

Ajánlatkérő „Bútorok beszerzése MÁV Szolgáltató Központ Zrt. részére” tárgyban pályázatot hirdetett. Az ajánlatkérés az Electool Hungary Kft. elektronikus tendereztetési rendszerében, e-Tendering keretében történik.

Az ajánlattétel részletes feltételei – regisztrációt követeőn - megtalálhatóak ahttps://electool.com/sourcingtool/ felületén.

Az Ajánlati Felhívás az Electool Hungary Kft. rendszerében megtekinthető a hirdetmény megjelenésének napjától kezdődően, a rendszerben történő regisztrációt követően az ajánlattételi határidő (feltöltési határidő) időpontjáig.

Az eljárás lezárásáig minden, az eljárással összefüggő kapcsolattartás elektronikus úton történik az Electool Hungary Kft. által üzemeltetett Fluenta Sourcing felületen.

Amennyiben gazdasági szereplő érdeklődik az eljárás iránt, úgy a sos.zsuzsanna@mav-szk.hu és moczarne.farkas.vanda@mav-szk.hu e-mail címen kell jeleznie az eljárás iránti érdeklődését Ajánlatkérő kapcsolattartója részére.

Megküldendő információk:

cég neve, adószáma, kapcsolattartó email címe

Amennyiben ajánlattevő rendelkezik Fluenta Sourcing regisztrációval, úgy Ajánlatkérő hozzárendeli a tárgyi eljáráshoz ajánlattevőt, melyet követően teljes körűen hozzáférhet a pályázati dokumentációhoz, tehet fel kiegészítő tájékoztatás kérést, valamint nyújthat be ajánlatot és hiánypótlást.

Amennyiben gazdasági szereplő nem rendelkezik regisztrációval a Fluenta Sourcing rendszerében, akkor a jelen pont szerinti érdeklődés jelzését követően Ajánlatkérő képviselője megküldi a gazdasági szereplő részére a Fluenta Sourcing rendszerben történő regisztrációhoz szükséges meghívót. Ennek elfogadását követően Ajánlatkérő a fentebb ismertetettek szerint hozzárendeli az eljáráshoz gazdasági szereplőt.

2018.08.29.
Megrendelő cég
MÁV Szolgáltató Központ Zrt.
Felelős személy
Móczárné Farkas Vanda
Meghirdetés
2018. augusztus 29. szerda, 16.00
Jelentkezési / beadási határidő
2018. szeptember 12. szerda, 11.00

Pályázati kiírás megtekinthető az alábbi link keresőbe való bemásolásával:
https://www.mavcsoport.hu/mav-csoport/beszerzesi-hirdetmenyek/butorok-beszerzese-mav-szolgaltato-kozpont-zrt-reszere

« Vissza az előző oldalra

Támogatóink  


  


  


  


Hirdessen itt!


Adatvédelmi irányelvek  |   Jogi nyilatkozat  |   Általános szerződési feltételek  |   Hírlevél  |   Médiaajánlat  |   Kapcsolat