Keresés az oldalon:

Támogatóink

Honlapkészítés, weboldal programozás kedvező áron


Ajánlat

küldje el egy barátjának (ismerősének)
üzenetküldés az ajánlatkérőnek
Az ajánlatkérő további feladott ajánlatkérései

TV készülékek beszerzése képzési célokra pályázat

Látogatók: 281
Ajánlatkérő: Szerkesztöség « « hirdető adatai
Ajánlatkés kezdete: 2018-11-21
Max. ár: Nincs

Részletek:
TV készülékek beszerzése képzési célokra

Tisztelt Gazdasági szereplők!A MÁV-START Zrt. (1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 54-60.), mint Ajánlatkérő nevében eljárva a MÁV Szolgáltató Központ Zrt. (1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 54-60.), mint lebonyolító a mai napon (2018. november 20. napján) 50156/2018/START számmal „TV készülékek beszerzése képzési célokra” tárgyban beszerzési eljárást indított.

A pályázati felhívás törzsszövege (mellékletelek nélkül) a honlapon elérhető minden érdeklődő gazdasági szereplő részére.Teljes dokumentáció elérésének módja:

Ajánlatkérő a tárgyi Pályázatban Dokumentációt készített (beleértve a szerződéstervezetet, nyilatkozatmintákat, műszaki leírást), melyet térítésmentesen bocsát az Ajánlattevők rendelkezésére.

Az ajánlati dokumentáció (Műszaki leírás, Szerződéstervezet és Nyilatkozatminták) Ajánlatkérőtől való átvétele az eljárásban való részvétel feltétele. Az ajánlati dokumentáció beszerzésének határideje: 2018. november 27-én 15:00 óra.Ajánlatkérő írásban (e-mailen) beérkező kérésre elektronikus úton megküldi a dokumentációt.

Kérjük Ajánlattevőket, ez esetben az írásban/e-mailben a molnar.eva@mav-szk.hu e-mail címre megküldött kérelemben az alábbi adatokat legyenek szívesek megjelölni:

Cég neve:
Székhelye:
Adószáma:
Kapcsolattartó neve:
Kapcsolattartó telefonszáma:Konzultáció, kiegészítő tájékoztatás kérése:

Az Ajánlatkérő kéri az érdeklődő gazdasági szereplőket, hogy kérdéseiket szerkeszthető formátumban is legyenek szívesek megküldeni!

Ajánlattevők az alapajánlat összeállításának érdekében írásban kérdéseket tehetnek fel Ajánlatkérő felé (e-mailben az 1. pontban jelzett kapcsolattartó felé) 2018. november 22-én 16:00 óráig, amely kérdésekre Ajánlatkérő 2018. november 23. 16:00 óráig megküldi válaszait.

Az előzőekben megjelölt határidőn túl, vagy egyéb módon érkezett kérdések, vagy a Pályázat tárgyától eltérő kérdések megválaszolásától Ajánlatkérő indoklás nélkül eltekinthet.

Az eljárással kapcsolatos minden információkérést kizárólag az 1. pontban megjelölt kapcsolattartó személynél, írásban, e-mail útján lehet benyújtani. Ajánlatkérő a feltett kérdéseket írásban, e-mail formában válaszolja meg.2018.11.20.
Megrendelő cég
MÁV-START Zrt.
Felelős személy
Molnár Éva
Meghirdetés
2018. november 20. kedd, 13.00
Jelentkezési / beadási határidő
2018. november 27. kedd, 15.00


Pályázati kiírás megtekinthető az alábbi link keresőbe való bemásolásával:

https://www.mavcsoport.hu/mav-csoport/beszerzesi-hirdetmenyek/tv-keszulekek-beszerzese-kepzesi-celokra


« Vissza az előző oldalra

Támogatóink  


  


  


  


Hirdessen itt!


Adatvédelmi irányelvek  |   Jogi nyilatkozat  |   Általános szerződési feltételek  |   Hírlevél  |   Médiaajánlat  |   Kapcsolat