Keresés az oldalon:

Támogatóink

Honlapk�sz�t�s, weboldal programoz�s kedvez� �ron


Ajánlat

Építőíipar

küldje el egy barátjának (ismerősének)
üzenetküldés az ajánlatkérőnek
Az ajánlatkérő további feladott ajánlatkérései

Split klíma és mobil klíma beszerzése árajánlat kérés pályázat

Látogatók: 2326
Ajánlatkérő: Szerkesztöség « « hirdető adatai
Ajánlatkés kezdete: 2020-07-17
Max. ár: Nincs

Részletek:
MÁV Szolgáltató Központ Zrt. részére split klíma és mobil klíma beszerzése

A MÁV Szolgáltató Zrt. (1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 54-60.), mint Ajánlatkérő a mai napon (2020. július 17. napján 78743/2020/SZK számmal „MÁV Szolgáltató Központ Zrt. részére split klíma és mobil klíma beszerzése” tárgyban beszerzési eljárást indított.

A pályázati felhívás törzsszövege (mellékletelek nélkül) a honlapon elérhető minden érdeklődő gazdasági szereplő részére.

Ajánlatkérő a tárgyi Pályázatban Dokumentációt készített (beleértve a szerződéstervezetet, nyilatkozatmintákat, műszaki leírást), melyet térítésmentesen bocsát az Ajánlattevők rendelkezésére.

Az ajánlati dokumentáció (Műszaki leírás, Szerződéstervezet és Nyilatkozatminták) Ajánlatkérőtől való átvétele az eljárásban való részvétel feltétele.

Az ajánlati dokumentáció beszerzésének határideje: 2020. július 31-én 11:00

Ajánlatkérő írásban (e-mailen) beérkező kérésre elektronikus úton megküldi a dokumentációt.Kérjük Ajánlattevőket, ez esetben az írásban/e-mailben a molnar.eva@mav-szk.hu e-mail címre megküldött kérelemben az alábbi adatokat legyenek szívesek megjelölni:

Cég neve:

Székhelye:

Adószáma:

Kapcsolattartó neve:

Kapcsolattartó telefonszáma:Konzultáció, kiegészítő tájékoztatás kérése:

Az Ajánlatkérő kéri az érdeklődő gazdasági szereplőket, hogy kérdéseiket szerkeszthető formátumban is legyenek szívesek megküldeni!

Az Ajánlattevő - az ajánlattétellel összefüggésben, a megfelelő ajánlattétel érdekében - kiegészítő tájékoztatást/felvilágosítást kérhet a pályázati felhívásban és dokumentumokban foglaltakkal kapcsolatban a Fluenta Sourcing felületen legkésőbb az ajánlattételi határidő lejártát megelőző 3. munkanap 16:00 óráig, melyre Ajánlatkérő válaszát legkésőbb az ajánlattételi határidőt megelőző munkanap 10:00 óráig megküldi.

Amennyiben Ajánlattevő a kiegészítő tájékoztatás iránti kérelmét az ajánlattételi határidő lejártát határidőn túl küldi meg Ajánlatkérő részére, úgy Ajánlatkérő nem köteles a kiegészítő tájékoztatást megadni.

Az eljárással kapcsolatos minden információkérést kizárólag az pályázati felhívás 1. pontjában megjelölt kapcsolattartó személynél, írásban, e-mail útján lehet benyújtani. Ajánlatkérő a feltett kérdéseket írásban, e-mail formában válaszolja meg.Ajánlatkérő a tárgyi eljárásban 2020.07.22-24. között helyszíni bejárást tart, melynek részleteit a Pályázati felhívás 4. pontja tartalmazza.

2020.07.17.
Megrendelő cég
MÁV Szolgáltató Központ Zrt.
Felelős személy
Molnár Éva
Meghirdetés
2020. július 17. péntek, 11.45
Jelentkezési / beadási határidő
2020. július 31. péntek, 11.00

Pályázati kiírás megtekinthető az alábbi link keresőbe való bemásolásával:

https://www.mavcsoport.hu/mav-csoport/beszerzesi-hirdetmenyek/mav-szolgaltato-kozpont-zrt-reszere-split-klima-es-mobil-klima

« Vissza az előző oldalra

Támogatóink  


  


  


Hirdessen itt!


Adatvédelmi irányelvek  |   Jogi nyilatkozat  |   Általános szerződési feltételek  |   Hírlevél  |   Médiaajánlat  |   Kapcsolat