Keresés az oldalon:

Támogatóink

Honlapkészítés, weboldal programozás kedvező áron


Ajánlat

Mezőgazdaság

küldje el egy barátjának (ismerősének)
üzenetküldés az ajánlatkérőnek
Az ajánlatkérő további feladott ajánlatkérései

Nemzetközi üzleti ajánlat Paulownia GreenE SRL részéről, Románia

Látogatók: 2304
Ajánlatkérő: Szerkesztöség « « hirdető adatai
Ajánlatkés kezdete: 2013-01-31
Max. ár: Megegyezés szerint

Részletek:
Intelligens fa - üzleti lehetőség a kolozsvári székhelyű Paulownia GreenE SRL részéről, Románia

2013. január 22.

A kolozsvári székhelyű és tulajdonú Paulownia GreenE SRL üzleti lehetőséget kínál bárhol a Kárpát-medencében az érdeklődők számára
1

A kolozsvári székhelyű és tulajdonú Paulownia GreenE SRL üzleti lehetőséget kínál bárhol a Kárpát medencében az érdeklődők számára. A laboratóriumban előállított és térségünk klímájához igazított fa különleges tulajdonsága, hogy rendkívül rövid a növekedési ideje, így viszonylag hamar megtérülő üzleti, befektetési lehetőséget kínál.

Az üzlet rövid leírása

A partnernek rendelkeznie kell min. 1ha átlagos savtartalmú területtel. A talaj ne legyen túl vizes, a talajvíz szintje 2m alatt helyezkedjen el és 6m-es mélységig ne legyen sziklás. Minél nagyobb a terület, annál nagyobb a befektetés megtérülése.

Amit vállal a Paulownia GreenE SRL

Beülteti a kiválasztott területet (amennyiben az megfelel az elvárásoknak), nyomon követi a fa növekedésének ciklusait, és amikor a fa elér egy bizonyos növekedési szakaszt, kitermeli és visszavásárolja a fát (amennyiben a partner ezt óhajtja: ebben az esetben erre vonatkozóan szerződéskötés történik, azonban igény szerint a faanyag megtartása mellett is dönthet a befektető).

Amit a partnernek finanszíroznia kell: az ültetés és fejlődés nyomon követésének ellenértéke, illetve, amennyiben nehezen megközelíthető területet választ, a kitermelés során a fa főútig történő eljuttatása.

Részletek találhatóak a mellékelt bemutató anyagban, illetve a www.paulowniagreene.ro weboldalon! Érdeklődők számára bemutatók szervezésére van lehetőség.

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ajánlat, forduljon bizalommal a KRÜH kolozsvári irodájához!

Cím: 400174 Kolozsvár, Horea u. 3, 105. iroda
Tel: +40 736 301495
Irodavezető: Vass Attila
E-mail: attila.vass@crbnetwork.eu
Asszisztens: Bíró Bíborka
E-mail: biborka.biro@crbnetwork.eu

« Vissza az előző oldalra

Támogatóink  


  


  


  


Hirdessen itt!


Adatvédelmi irányelvek  |   Jogi nyilatkozat  |   Általános szerződési feltételek  |   Hírlevél  |   Médiaajánlat  |   Kapcsolat