Keresés az oldalon:

Támogatóink

Honlapkészítés, weboldal programozás kedvező áron


Ajánlat

Egyéb

küldje el egy barátjának (ismerősének)
üzenetküldés az ajánlatkérőnek
Az ajánlatkérő további feladott ajánlatkérései

Padlószőnyegek ragasztókkal történő beszerzése pályázat

Látogatók: 2286
Ajánlatkérő: Szerkesztöség « « hirdető adatai
Ajánlatkés kezdete: 2018-02-19
Max. ár: Nincs

Részletek:
IC+ 70 sorozatgyártás projekt - Padlószőnyegek ragasztókkal történő beszerzése
Magyar szám
KÉ-2453/2018
EU szám
TED 2018/S 033-072647

Ajánlatkérő az ajánlattétel elősegítése érdekében rendelkezésre bocsát Közbeszerzési Dokumentumokat, mely tartalmazza az ajánlat elkészítésével kapcsolatban a Gazdasági Szereplők részére szükséges információkról szóló tájékoztatást, az ajánlat részeként benyújtandó igazolások, nyilatkozatok jegyzékét, az Egységes Európai Közbeszerzési Dokumentum mintáját, valamint a további ajánlott igazolás- és nyilatkozatmintákat.

A Közbeszerzési Dokumentumokat Ajánlatkérő az ajánlati felhívás közzétételének időpontjától, elektronikus úton, közvetlenül, korlátlanul és teljeskörűen, térítésmentesen teszi hozzáférhetővé a gazdasági szereplők számára.

A Közbeszerzési Dokumentumokat ajánlatonként legalább egy ajánlattevőnek, vagy az ajánlatban megnevezett alvállalkozónak elektronikus úton el kell érnie az ajánlattételi határidő lejártáig.

Közbeszerzési Dokumentumok „elérése” alatt Ajánlatkérő az erre a célra rendszeresített regisztrációs adatlap kitöltését valamint annak az Ajánlatkérő kapcsolattartója részére történő megküldését, valamint Ajánlatkérő általi visszaigazolását érti, vagy regisztrációs adatlap megküldés és ajánlatkérői visszaigazolás hiányában ajánlattevőnek csatolnia kell egy cégszerűen aláírt nyilatkozatot jelentkezéséhez, amelyben rögzíti, hogy a honlapon elérhető dokumentumokat (fentiekben felsoroltak szerint) az ajánlattételi határidő előtt elérte, azok letöltéséről gondoskodott. Ajánlatkérő a kiegészítő tájékoztatások honlapra történő feltöltéséről csak azon Gazdasági Szereplőket értesíti közvetlenül, akik az eljárás iránti érdeklődésüket ajánlatkérőnél kifejezetten jelezték. Egyéb esetekben a Gazdasági Szereplő felelőssége, hogy az ajánlattételi határidő lejártáig Ajánlatkérő honlapját rendszeresen figyelemmel kísérje és szükség esetén a folyamatában későbbiekben feltöltött dokumentumokat (pl. kiegészítő tájékoztatásokat) letöltse. Ajánlatkérő felhívja a figyelmet arra, hogy az eljárásban a Gazdasági Szereplő köteles azt bizonyítani, hogy a közbeszerzési dokumentumokat a megadott határidőig elérte.
2018.02.16.
Megrendelő cég
MÁV-START Zrt.
Felelős személy
Gyenge Olívia
Meghirdetés
2018. február 16. péntek, 09.00
Jelentkezési / beadási határidő
2018. március 27. kedd, 09.00

Pályázati kiírás megtekinthető az alábbi link keresőbe való bemásolásával:

https://www.mavcsoport.hu/mav-csoport/beszerzesi-hirdetmenyek/ic-70-sorozatgyartas-projekt-padloszonyegek-ragasztokkal-torteno« Vissza az előző oldalra

Támogatóink  


  


  


  


Hirdessen itt!


Adatvédelmi irányelvek  |   Jogi nyilatkozat  |   Általános szerződési feltételek  |   Hírlevél  |   Médiaajánlat  |   Kapcsolat