Keresés az oldalon:

Támogatóink

Honlapk�sz�t�s, weboldal programoz�s kedvez� �ron


Ajánlat

Élelmiszeripar

küldje el egy barátjának (ismerősének)
üzenetküldés az ajánlatkérőnek
Az ajánlatkérő további feladott ajánlatkérései

üzleti partner

Látogatók: 2297
Ajánlatkérő: Szűcs Eszter « « hirdető adatai
Ajánlatkés kezdete: 2016-03-08
Max. ár: Nincs

Részletek:
Partner keresünk spanyol vállalkozáshoz!
Andalúziában, Malagában készítünk aszaltfügéből édességeket. ( higosano.es) Kisüzemünkben hozzáadott cukrot nem tartalmazó, glutén és laktóz mentes termékeket állítunk elő. Magyarországon és Spanyolországban a paleo és egészséges élelmiszereket árusító boltokban kaphatók. Tapasztalataink szerint egyre nagyobb igény van a cukormentes édességekre. Szeretnénk nyitni Malagában egy " fügézdét" ahol csak cukormentes termékeket lehet vásárolni, illetve a " sütemények" kizárólag aszalt gyümölcsökből készülnek. Európában nem találtunk hasonló üzletet. A termékek elkészítéséhez a kisüzemünk rendelkezésre áll. Csak az üzlethelyiség és a dizájn kialakítására van szükség és persze a marketingre.
Malaga lakossága 600 000 fő és évente kb. 6 millió turista fordul meg itt, ahol a legmelegebb van Európában, még télen is. Szeretnénk közös vállalkozást létrehozni a befektető partnerrel az üzlet üzemeltetésére. Terveink szerint később több nagyvárosba is nyitnánk ilyen egységet hálózat szerűen, illetve értékesítenénk a franchiset.
A szükséges tőke 20 ezer euró. Bővebb információkat emailben tudunk adni, érdeklődés esetén.
pobeda961@gmail.com

« Vissza az előző oldalra

Támogatóink  


  


  


Hirdessen itt!


Adatvédelmi irányelvek  |   Jogi nyilatkozat  |   Általános szerződési feltételek  |   Hírlevél  |   Médiaajánlat  |   Kapcsolat