Keresés az oldalon:

Támogatóink

Honlapk�sz�t�s, weboldal programoz�s kedvez� �ron


Általános szerződési feltételek

..Az Adó-Euró Kft. (székhely: 2800 Tatabánya, Madách u. 69., adószám: 13581390-2-11, cégbíróság: Komárom-Esztergom Megyei Bíróság, cégjegyzékszám: 11-09-011121) (a továbbiakban: Üzemeltető), hirdető ügyfelei (a továbbiakban: Hirdető), illetve valamennyi igénybe vevő részére a jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) tartalmazzák a www.uzletiajanlat.com honlapon (a továbbiakban: honlap) igénybe vehető szolgáltatásokra vonatkozó alapvető jogokat és kötelezettségeket.

Weboldalunkon lehetőséget biztosítunk egyéni, vállakózok, Kkt, Bt, Kft, Rt, Nyrt, alapítványok, állami cégek, egyesületek, és egyéb cég formájában működő, belföldi és külföldi vállalkozások részére, hogy weboldalunk segítségével megtalálják a számukra legkedvezőbb üzleti partnert.

Magánszemélyek oldalunkon üzleti ajánlatot nem helyezhetnek el.

Oldalainkon nem kívánunk teret adni végrehajtás, felszámolás, magántulajdonban lévő ingatlanok, eladása, bérbeadása, MLM, magánszemélyek, párkereső, álláskereső, pilótajáték, kétes eredetű pénzügyi tanácsadó, szex , erotikus ("táncos") típusú "állás" üzleti ajánlatoknak, továbbá törlünk minden a jó ízlést sértő és bármilyen módon törvénybe ütköző hirdetést is.

Az www.uzletiajanlat.com oldal fenntartja a jogot, hogy egyedi elbírálás alapján, az üzemeltetők számára üzleti szempontból nem előnyös ajánlatokat törölje. A fent említett rendelkezés elsősorban az ingatlan, és a szolgáltatói szektorra, vonatkozik. Pl. az ingatlan nem ipari, jellegű, és nem haladja meg a 100 millió forintot stb. Pl. A szolgáltatóknál valamely fizetős rendezvény reklámozása a cél stb. A szerkesztőség nem zárkózik el ezen tartalmú ajánlatok megjelenítésétől, de minden estben az ajánlatevő részéről, kapcsolatfelvétel szükséges a megadott elérhetőségeken.

Ingyenesen helyezheti el 3db üzleti ajánlatát oldalunkon 4db fényképpel, korlátlan ideig. A duplikálás nem megengedett. Az üzleti ajánlatának megújítása 30 naponként lehetséges

Üzleti ajánlatait bármikor módosíthatja, vagy törölheti rendszerünkből.

Cégét reklámozhatja bannert helyezhet el oldalunkon bővebben a médiaajánlat menüpont alatt.

________________________________________________________________

Az üzleti ajánlatok, árajánlatkérések adatai mindenki számára hozzáférhetőek és nyilvánosak.

Az oldalainkon elhelyezett üzleti ajánlatok valóságtartalmáért, hitelességéért, és ezen információk miatt esetlegesen bekövetkezett anyagi károkért az oldal üzemeltetője sem anyagi, sem erkölcsi kártérítést nem vállal. Az oldalt minden felhasználó saját felelősségére használhatja, adataik nyilvánosak, és mindenki számára hozzáférhetőek.

 

Támogatóink  


  


  


Hirdessen itt!


Adatvédelmi irányelvek  |   Jogi nyilatkozat  |   Általános szerződési feltételek  |   Hírlevél  |   Médiaajánlat  |   Kapcsolat