Keresés az oldalon:

Támogatóink

Honlapk�sz�t�s, weboldal programoz�s kedvez� �ron


Jogi nyilatkozat

Az uzletiajanlat.com tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése, böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

Az uzletiajanlat.com előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy bármely részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni. Az uzletiajanlat.com azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra - Ön ezen oldalak kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

Az uzletiajanlat.com weboldal tartalma az eredetileg leírtak szerint, változtatás nélkül értendő. Ha a törvény másként nem rendelkezik- az uzletiajanlat.com semmilyen természetű garanciát nem vállal Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára vagy tartalmára vonatkozóan.

Az uzletiajanlat.com fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor felülírja vagy elérhetőségüket megszüntesse. Az uzletiajanlat.com nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.

Az uzletiajanlat.com honlapján esetleg említésre kerülő, megjelenő, védett névvel és logóval rendelkező cégek nevei és logói az adott cégek védjegyei.

Az uzletiajanlat.com nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez az uzletiajanlat.com weboldalai kapcsolódnak.

Mivel az uzletiajanlat.com nem tudja garantálni sem szervere, sem a szerver internet kapcsolatának folyamatos működését, sem kizárni a szerverhez való harmadik fél általi hozzáférés lehetőségét, így a uzletiajanlat.com nem vállal felelősséget a szerver esetleges meghibásodásából, elérhetetlenné válásából, az uzletiajanlat.com honlapja tartalmának harmadik fél általi megváltoztatásából származó károkért.

Amennyiben írásos anyagot bocsát rendelkezésünkre (bármely szerverünkre küldött e-mailben vagy weboldalainkon keresztül), Ön elismeri, hogy az alkalmas a nyilvánosságra hozatalra, és elfogadja, hogy az uzletiajanlat.com azt - minden felelősség nélkül - közzéteheti, tartalmát (részben vagy egészben) felhasználhatja. Ön ezzel vállalja azt is, hogy a rendelkezésre bocsátott anyaggal kapcsolatban nem kezdeményez ellenünk jogi eljárást, továbbá harmadik fél igényérvényesítése esetén kártalanítja a uzletiajanlat.com-t.

Támogatóink  


  


  


Hirdessen itt!


Adatvédelmi irányelvek  |   Jogi nyilatkozat  |   Általános szerződési feltételek  |   Hírlevél  |   Médiaajánlat  |   Kapcsolat